Tässä yleisimmät kysymykset ja niihin vastaukset.

Jos joku taloudestanne sairastuu, hänellä on hengitystieinfektion tai koronan oireita, tai epäilette mitään muuta mahdollisesti tarttuvaa tautia, ilmoittakaa siitä viipymättä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 014 547 1600 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@siistiksi.fi. Sairastapauksista tulee ilmoittaa viimeistään 2 tuntia ennen siivouksen alkua. Jos sairastapauksesta ilmoitetaan alle 2 tuntia ennen siivouksen alkua tai sairastuminen selviää siistijöiden saapuessa paikalle, siivous veloitetaan täysimääräisenä. Meillä on vastuu henkilökunnastamme sekä asiakkaistamme ja kieltäydymme tulemasta kohteisiin, joissa on mahdollisuus sairastua tarttuvaan tautiin.

Tilausehtojen mukaisesti mahdolliset peruutukset ja siirrot tulee tehdä 48h ennen siivouksen alkua. Jos tilaus perutaan tai siirretään alle 48h ennen siivouksen alkua, veloitetaan sovittu siivous täysimääräisenä.

Kaikki meiltä ostettavat palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Voimme toimittaa erillisestä pyynnöstä sähköpostilla sopimusasiakkaillemme yhteenvedon edellisen vuoden laskutetusta työmäärästä, jolloin verovähennyksen ilmoittaminen on helppoa ja vaivatonta. Koosteen luomisesta ja toimittamisesta veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukainen maksu.

Kotitalousvähennys tarkoittaa sitä, että työn tilaaja voi vähentää verotuksessaan osan kotona teettämänsä työn kustannuksista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kotisiivouksen teettämisestä saa merkittävän osan takaisin valtiolta verovähennyksenä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60% tilatun työn hinnasta.

Kotitalousvähennyksen saamisen ehtona on, että työ teetetään hakijan asunnossa tai hänen vapaa-ajan asunnossaan. Työ voidaan lisäksi teettää kotitalousvähennyksen hakijan vanhempien, isovanhempien, appivanhempien tai edellisten puolisoiden käytössä olevassa asunnossa.

Toki. Jos et halua olla aina kotona päästämässä henkilökuntaamme sisälle siivouksen ajaksi, voit luovuttaa meille avaimen kotiisi. Teemme tästä kirjallisen avainluovutussopimuksen kahtena kappaleena. Avainta säilytetään toimistollamme lukitussa turvakaapissa. Avaimet on merkitty ainoastaan numeroilla, eli jos pahin sattuisi ja avain joutuisi vääriin käsiin, avainta ei silti olisi mahdollista yhdistää mihinkään kohteeseen. Noudatamme avainten säilytyksessä ja käsittelyssä Finanssialan ohjetta avainturvallisuudesta.

Tärkeintä toki on päästää henkilökuntamme sisälle kohteeseen jos satut olemaan itse paikalla. Tämän jälkeen voit näyttää heille paikat ja mainita mahdolliset erityistoiveet. Siivouksen aikana ei tarvitse olla kotona, eli voit lähteä töihin/kouluun/asioille/lenkille/kahville ja lukitsemme ovet lähtiessämme. Emme kuitenkaan aja ketään pois kotoaan, eli voit myös hyvin olla kotona koko siivouksen ajan.

Tottakai. Kyseessä on myös hänen/heidän kotinsa. Usealla työntekijöistämme on myös karvaisia kavereita kotona, eli osaamme tulla toimeen kaikenlaisten asiakkaiden kanssa. Jos eläinasiakkaan kanssa tulee huomioida jotain erityistä, kerrothan siitä ystävällisesti siivousta varatessasi.

Tuomme kaikki tarvittavat siivousaineet ja -välineet mukanamme ja ne sisältyvät palvelun hintaan. Käytössämme on ammattilaistason välineet jotka desinfioidaan aina kohteiden välillä.

Meillä on toimintamme kattava vastuuvakuutus, joka korvaa myös työn kohteena olevat pinnat ja irtaimistot. Voit siis olla huoletta, kun tulemme siivoamaan.

Työntekijöillämme on aina omat asiakaskohteet, joissa käydään työpareittain. Näin ollen voimme taata aina tutut kasvot myös sairastumisten ja lomien aikana.

Tottakai! Emme aja ketään pois omasta kodistaan. Toki siivouksen ajan voi käyttää vaikka hyvän kahvikupin ääressä tai virkistävällä lenkillä niin halutessasi. Yleensä asiakkaamme ovat töissä tai asioilla, kun käymme siivoamassa.

Käytämme kotisiivouksissa kotimaisen KiiltoCleanin Natura-sarjan puhdistusaineita, jotka ovat 100% kasvipohjaisia ja biohajoavia ekopuhdistusaineita. Puhdistusaineet ovat myös hajusteettomia. Näistä puhdistusaineista voit lukea lisää TÄÄLTÄ

Veloitamme siivouksesta aina voimassaolevan hinnaston mukaisen tuntihinnan jokaisesta henkilötyötunnista. Eli jos kotisi siivoamiseen menisi yhdeltä ihmiseltä neljä tuntia, kahdelta ihmiseltä siihen menee kaksi tuntia ja laskutamme käynnistä neljän tunnin veloituksen. Tuntihintamme säännöllisessä kotisiivouksessa on 47€/h ja se sisältää kaikki normaalit siivousaineet ja -välineet sekä matkakulut 10 km säteellä Jyväskylän keskustasta.

Ei tarvitse. Palvelumme tarkoituksena on auttaa sinua vähentämään kotitöitäsi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään ennen meidän saapumista paikalle. Toki jos haluat, tavaroiden nostaminen paikoilleen nopeuttaa meidän työskentelyä, jolloin se myös säästää rahaa.

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Kysy meiltä numerosta 014 547 1600.