TARJOAMAMME KODIN SIIVOUSPALVELUT:

Kotisiivous

Säännöllinen kotisiivous ylläpitää kodin siisteyttä ja parantaa elämänlaatua. Näin myös siivouskerrat suoritetaan nopeammin kuin ns. nollasta lähdettäessä. Pyrimme siihen että samassa kohteessa käy aina sama henkilöt siivoamassa. Tällä tavalla voimme taata joka käynnillä korkean laadun. Säännöllinen, toistuva kotisiivous voidaan ottaa 1, 2 tai 4 viikon välein.

Lue lisää kotisiivouksesta »

Ikkunanpesu

Yleensä ikkunanpesu on ajankohtaista keväisin katuhiekkojen poiston jälkeen ja syksyisin ennen kovempia pakkasia. Meillä on kokemusta pienistä ikkunaruuduista aina suuriin näyteikkunoihin ja jopa 6 metriä korkeisiin maisemaikkunoihin.

Lue lisää ikkunanpesusta »

Muuttosiivous

Muuton helpottamiseksi voit tilata meidät hoitamaan muuttosiivouksen puolestasi! Säästät aikaa ja vaivaa, sekä voit rauhassa keskittyä uuden asunnon kalustamiseen. Meidän jäljiltämme asunto jää puhtaaksi, eikä mahdollisia lisäkustannuksia likaisista paikoista pääse syntymään.

Lue lisää muuttosiivouksesta »

Onko kotisi siivouspalveluita vailla? Soita meille numeroon 014 547 1600.

HELPOTUSTA ARKEEN

Meidän missiomme on luoda ihmisille enemmän vapaa-aikaa kiireisen arjen keskellä. Kodin ei tulisi olla suorittamisen paikka, vaan kodissa tulisi olla lupa ottaa rennosti. Palvelumme vastaa tähän haasteeseen.

4.8 / 5 SUOSITTELEE MEITÄ

Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta palautekyselyillä, koska asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tämän vuoksi meillä on myös tyytyväisyystakuu!