23.3.2020 klo 13:00

Toimintaohjeita liittyen koronavirukseen

Päiväys 23.3.2020 klo 13:00

Arvoisa asiakkaamme,

Koronaviruksen leviäminen on kiihtynyt ja päivitämme jatkuvasti toimintatapojamme THL:n ja muiden viranomaisten suositusten mukaisesti. Edelleen säännöllinen ja tarkka pintojen puhdistus on ensiarvoisen tärkeää mahdollisten tartunnanaiheuttajien poistamiseksi ja tässä vaiheessa meidän tiimin tekemän työn merkitys korostuu niin kotona kuin työpaikoillakin.

Välttääksemme ylimääräisiä ihmiskontakteja, toivomme, että saapuessamme kohteeseen siivoamaan, asiakkaat eivät olisi paikan päällä siivouksen aikana. Ymmärrämme toki, että kaikki asiakkaamme eivät pysty poistumaan kotoaan siivouksen ajaksi, joten tämä ei ole ehdoton vaatimus. Tutkimusten mukaan koronavirus tarttuu tehokkaimmin ihmiskontaktissa. Kosketuspintojen suhteen henkilökuntamme pystyy toimimaan turvallisesti ja tehokkaasti mahdollisten tartunnanaiheuttajien poistamiseksi, mutta ihmiskontaktilta suojautuminen vaatii meiltä järeämpiä toimenpiteitä.

Lisäksi muistutan samalla aiemmista ohjeista, eli jos epäilet, että olet ollut tekemisissä mahdollisesti virusinfektioon sairastuneen henkilön kanssa TAI sinulle nousee kuume tai tulee hengitystieinfektion oireita TAI jos olet palannut ulkomaan matkalta 14 vuorokauden sisällä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 014 547 1600 tai sähköpostitse info@siistiksi.fi. Asiakaspalvelun aukioloaikojen (ark. 9-17) ulkopuolella äkilliset peruutukset koronavirukseen liittyen voi tehdä poikkeuksellisesti puhelimitse tai tekstiviestitse numeroon 050 436 9033.

Pidätämme oikeuden olla tulematta kohteeseen, jossa voi mahdollisesti olla tartuntavaara, tai jossa on todettu tartuntatapaus. Tällaisessa tapauksessa asiakasta ei veloiteta peruuntuneesta käynnistä.

Ystävällisin terveisin,

Oliver Savolainen
Toimitusjohtaja
Siistiksi.fi

13.3.2020 klo 12:00

Asiakastiedote liittyen koronavirukseen

Päiväys 13.3.2020 klo 12:00

Arvoisa asiakkaamme,

Olemme kaikki seuranneet uutisointia koskien koronavirusta ja sen saapumista myös Suomeen. Tällä hetkellä tilanne meillä Suomessa on vielä rauhallinen, mutta emme voi ennustaa, miten tilannekuva kehittyy tulevien viikkojen tai kuukausien aikana. Säännöllinen ja tarkka pintojen puhdistus on ensiarvoisen tärkeää mahdollisten tartunnanaiheuttajien poistamiseksi ja tässä vaiheessa meidän tiimin tekemän työn merkitys korostuu niin kotona kuin työpaikoillakin.

Me Siistiksi.fi:ssä olemme päivittäneet toimintaohjeita virukselta suojautumisen varalta niin henkilökunnan, kuin asiakkaidenkin osalta.

Mitä me teemme estääksemme mahdolliset tartunnat tai taudin mahdollisen leviämisen?

Henkilökuntamme on ohjeistettu THL:n ohjeiden mukaisesti noudattamaan äärimmäisen huolellisesti käsi- ja yskimishygieniaa. Henkilökuntamme desinfioi kätensä aina ennen kohteeseen saapumista ja myös kohteesta poistuttaessa. Tällä tavalla pidämme huolen siitä, että emme tuo asiakaskohteeseen mukanamme mahdollisia tartunnanaiheuttajia tai vie niitä pois sieltä.

Käytämme kohteessa ollessamme keskeytyksettä kertakäyttöisiä suojahansikkaita, eli emme kosketa mitään pintoja kohteessa paljain käsin. Suojakäsineet vaihdetaan normaalisti oikeaoppisen siivousetenemistavan mukaisesti, esimerkiksi saniteettitilojen siivoamisen jälkeen.

Kuten tavallista, jokaisessa kohteessa käytetään omia siivouspyyhkeitä ja moppeja, jonka jälkeen ne pestään 95-asteisessa vedessä ennen seuraavaa käyttökertaa. Moppivarret, työvälineet ja työkenkien pohjat desinfioidaan aina kohteiden välissä, jolloin voimme olla varmoja siitä, että välineidemme mukana ei siirry mahdollisia tartunnanaiheuttajia kohteesta toiseen.

Seuraamme jatkuvasti henkilökuntamme terveydentilaa ja riskejä ja jos meillä on pienintäkään syytä epäillä, että työntekijämme olisi ollut tekemisissä mahdollisesti virusinfektioon sairastuneen kanssa, ryhdytään ennalta määrättyihin varotoimiin, joista yksi on työntekijän pysyminen kotona.

Mitä vaadimme asiakkailtamme?

Jos epäilet, että olet ollut tekemisissä mahdollisesti virusinfektioon sairastuneen henkilön kanssa TAI sinulle nousee kuume tai tulee hengitystieinfektion oireita TAI jos olet palannut ulkomaan matkalta 14 vuorokauden sisällä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 014 547 1600 tai sähköpostitse info@siistiksi.fi.

Pidätämme oikeuden olla tulematta kohteeseen, jossa voi mahdollisesti olla tartuntavaara, tai jossa on todettu tartuntatapaus. Tällaisessa tapauksessa asiakasta ei veloiteta peruuntuneesta käynnistä.

Ystävällisin terveisin,

Oliver Savolainen
Toimitusjohtaja
Siistiksi.fi