IKKUNANPESU

Yleensä ikkunanpesu on ajankohtaista keväisin katuhiekkojen poiston jälkeen ja syksyisin ennen kovempia pakkasia. Kun ikkunanpesu on suunnitteilla, on hyvä ottaa huomioon seuraavat säätekijät: kuuma auringonpaiste kuivattaa pesuveden ennen pyyhkimistä ja jättää pintaan likaa ja rantuja, kova vesisade voi sekoittaa likavettä jo puhdistetulle pinnalle ja kova pakkanen taas jäädyttää pesuveden pinnalle ennen sen kuivaamista.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Meillä on kokemusta pienistä ikkunaruuduista aina suuriin näyteikkunoihin ja jopa 10 metriä korkeisiin maisemaikkunoihin. Työsuojelulain mukaan työntekijämme eivät saa nousta yli 50cm korkeuteen ilman turvavarusteita, eli tämä tulee huomioida erikoisikkunoiden kohdalla.
Uudella Unger HydroPower -laitteella saamme hoidettua korkeat ikkunat jopa 10 metriin saakka ulkopuolelta ilman vaivalloisia rakennustelineitä tai nostureita..

Kaikki normaaliin ikkunanpesuun vaadittavat aineet ja välineet sisältyvät tuntihintaan 52€/h ja annamme aina aika-arvion kauanko ikkunanpesu kokonaisuudessaan kestää, ennen urakan tilaamista.

Ikkunanpesun tuntihinta on 52€/h (sis. alv 24%). Toimimme työpareittain. Näin ollen esimerkiksi 2 tunnin ikkunanpesu tehdään kahden ihmisen voimin 1 tunnissa. Tuntiveloitus on per henkilötyötunti. Minimilaskutus per käynti on 2 tuntia.

Tarvitsetko apua ikkunanpesuun?
Soita meille numeroon 014 547 1600 tai jätä yhteydenottopyyntö.