Töihin meille

Julkaistu 5.2.2020

Talentas Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstö- ja kiinteistöhuoltoalan perheyritys, joka on toiminut pitkään luotettavana palveluntarjoajana kotipalvelusektorilla.

Siistiksi.fi -siivoustoimintamme kasvaessa haemme nyt Jyväskylään osa-aikaista itsenäisestä työstä pitävää siivoojaa kotitalouksien siivoustehtäviin. Mikäli omaat reippaan ja iloisen työotteen ja nautit tehdessäsi puhdasta jälkeä, voit olla hakemamme henkilö. B-ajokortin katsomme eduksi, mutta se ei ole vaatimus.

Työtehtävässä menestymistä puoltaa siivousalan koulutus tai yli vuoden työkokemus, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tehtäviin perehdytetään. Työn luonteen vuoksi sujuva suomen kielen taito on välttämättömyys, koska työtä tehdään ihmisten kodeissa.

Tarjoamme joustavat työajat, mukavan ja rennon työilmapiirin sekä lämminhenkisen perheyrityksen työyhteisön tuen. TESin mukaisen palkan lisäksi maksamme myös henkilökohtaista lisää huomioiden työn luonteen, koska haluamme että tärkeästä työstä saa myös mielekkään korvauksen.

Työtä tehdään työparin kanssa maanantaista perjantaihin pääasiassa klo 8-16 välisenä aikana. Viikkotuntien määrä vaihtelee 20-37,5 tunnin välissä. Keskimäärin työtä on noin 30 tuntia/vko.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t voi lähettää suoraan sähköpostilla osoitteeseen rekry@siistiksi.fi otsikolla TYÖHAKEMUS KOTISIIVOOJA JYVÄSKYLÄ.

Lisätietoja paikasta antaa Oliver Savolainen ensisijaisesti sähköpostitse oliver@siistiksi.fi tai puhelimitse 014 547 1600.

Tarkemmat tiedot löytyvät TE-Toimiston verkkosivuilta TÄÄLTÄ