Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Tottakai! Emme aja ketään pois omasta kodistaan. Toki siivouksen ajan voi käyttää vaikka hyvän kahvikupin ääressä tai virkistävällä lenkillä niin halutessasi. Yleensä asiakkaamme ovat töissä tai asioilla, kun käymme siivoamassa.

Millaisia puhdistusaineita käytätte?

Käytämme kotisiivouksissa kotimaisen KiiltoCleanin Natura-sarjan puhdistusaineita, jotka ovat 100% kasvipohjaisia ja biohajoavia ekopuhdistusaineita. Puhdistusaineet ovat myös hajusteettomia. Näistä puhdistusaineista voit lukea lisää TÄÄLTÄ

Kuinka paljon siivous maksaa?

Veloitamme siivouksesta aina voimassaolevan hinnaston mukaisen tuntihinnan jokaisesta henkilötyötunnista. Eli jos kotisi siivoamiseen menisi yhdeltä ihmiseltä neljä tuntia, kahdelta ihmiseltä siihen menee kaksi tuntia ja laskutamme käynnistä neljän tunnin veloituksen. Tuntihintamme säännöllisessä kotisiivouksessa on 47€/h ja se sisältää kaikki normaalit siivousaineet ja -välineet sekä matkakulut 10 km säteellä Jyväskylän keskustasta.

Tarvitseeko ennen siivousta siivota?

Ei tarvitse. Palvelumme tarkoituksena on auttaa sinua vähentämään kotitöitäsi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään ennen meidän saapumista paikalle. Toki jos haluat, tavaroiden nostaminen paikoilleen nopeuttaa meidän työskentelyä, jolloin se myös säästää rahaa.